Home

Sinds 1983 zijn wij een echte, degelijke familiefokkerij van beaucerons, het ras dat ons hart gestolen heeft en daardoor ook het enige ras dat wij sinds 1979 bezitten.

Onze passie voor deze honden heeft ons er toe gebracht regelmatig een nestje te fokken, met een maximum van 2 nestjes per jaar, uiteraard met andere teven.

Wij besteden veel aandacht en tijd om de pups goed op te voeden en te socialiseren, vandaar dat wij het onmogelijk achten meer dan 2 nestjes per jaar te kweken. Want wij fokken met passie, zonder verplichting; wij zijn allesbehalve broodfokkers.

In 2012 werd onze dertigjarige deelname aan shows en rasspeciales bekroond met een “Gouden Palm” , een verdienste medaille uitgereikt door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Dit zeer zeldzaam ereteken werd toen voor de eerste maal toegekend aan een eigenaar of fokker van beaucerons.
Tevens waren wij de enige sport elitefokker van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus, dit van 1990 tot aan het einde van de uitreiking van deze titel door de KMSH.

De pups worden in ons gezin geboren, grootgebracht en maximaal gesocialiseerd. Onze honden worden getest op heupdysplasie en hebben een DNA analyse. Wij hebben talrijke showresultaten en kampioenstitels.

Met onze meer dan 35 jaar ervaring staan wij u graag bij voor uw keuze en de opvolging van uw pup.

Erkenningsnummer : HK01600136

Blog